Eesti Toidu pärastlõuna 2017

14. novembril 2017.a. toimus Roosta Puhkekülas MTÜ Eesti Maaturism eestvedamisel Eesti toidu teemaline pärastlõuna, mis sai teoks juba kolmandat aastat järjest. Muuhulgas anti kohalolnutele kätte Eesti Toiduteele kuulumise tunnistused.

Eesti toidu pärastlõuna teemad olid:

  • Eesti Toidutee arengud.
    Laivi Mesikäpp, MTÜ Eesti Maaturism toidutee projektijuht

  • Liivimaa maitsed Eesti Toiduteel.
    Jana Ruubel, OÜ Kihnu Küek ja MTÜ Eesti Maaturism

  • Rahvusvaheline koostööprojekt: Läänemere toit (Baltic Sea Food).
    Kadi Raudsepp, EV Maaeluministeerium

  • 2018.a. toidupiirkonna valimine.
    Kadi Raudsepp, EV Maaeluministeerium

  • Toidupiirkonna tiitli „2017 - Peipsimaa maitsete aasta” kandmise kogemused.
    Peipsimaa maitsete aasta (2017) eestvedajad Triinu Akkermann ja Tauno Laasik, MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök

  • Kohaliku tooraine kasutamine oma toidupakkumises.
    Emmanuel Wille, Olde Hansa restorani peakokk

  • Kas ja kuidas ma välja paistan ehk minu ettevõte ja teenused läbi fotosilma?
    Ülle Jukk, Jõgevamaa Koostöökoja kohaliku toidu spetsialist, ajakirja Tiiu köögitoimetaja ja toidublogija

  • Lihtsad ja käepärased turundusnipid.
    Jorgen Sumin, turunduskonsultant ja toitlustusettevõtja

  • EV100 programmist
    Maarja-Liisa Soe, EV100 programmijuht, EV Riigikantselei

Koostööpartneri Maamajanduse Infokeskus ülevaatlik kokkuvõte toimunust.

Ettekannete slaidid: