Eesti Toidu pärastlõuna 2018

#eestihommikusöök #eestitoidutee

14. novembril 2018.a. toimus Waide Motellis MTÜ Eesti Maaturism eestvedamisel Eesti toidu teemaline pärastlõuna, mis oli juba neljas toiduhuviliste kokkusaamine. Sel korral oli kohtumise peateemaks Eesti Hommikusöök.

  • Eesti hommikusöögi pakkumine läbi Ülle Jukk´i fotosilma.
    Ülle Jukk, Jõgevamaa Koostöökoja kohaliku toidu spetsialist, ajakirja Tiiu köögitoimetaja ja toidublogija

    Loe ka Ülle Jukk´i kirjatükki "Miks ma sõitsin umbes 3033 km mööda Eestimaad"

  • Eesti Toidutee tegemised Maaeluministeeriumi vaatenurgast.
    Kadi Raudsepp, Maaeluministeerium

  • Mida põnevat toimub Liivimaa Maitsed võrgustikus?
    Jana Ruubel, Liivimaa Maitsed võrgustiku projektijuht

  • Hommikusöögi nägemus läbi EPÜ peakokkade silmade.
    Inga Paenurm, Markofka Toidutuba, Eesti Peakokkade Ühenduse juhatuse liige
  • Kuidas Eesti hommikusööki välismaalastele/väliskülalistele maha müüa?
    Pille Petersoo, sotsioloogiadoktor ja Nami-Nami toidublogi eestvedaja

  • E-akadeemia online jalajälg. Visitestonia.com kvaliteediarendus.
    Triin Veideman, EASi turismiarenduskeskuse kvaliteedispetsialist

  • Kust Eesti turismi kuldmunad peaksid tulema ja millistes korvides neid hoida?
    Margus Sameli, EASi turismiarenduskeskuse direktor




Ettekannete slaide näed siit: