Männiku Metsatalu Rukkipala köögiviljamäärdega

Teenust pakub: Männiku Metsatalu

Eestlaste lemmikleib Leiburi Rukkipala rändas 2016 suvel mööda Eesti Toiduteed ja tegi tutvust tublide maitsevõluritega. Ehtne rukkileib tänapäevasel kujul sobis imehästi hea kohaliku toiduga.

Männiku Metsatalu jagab oma Rukkipala võileiva saladust:

Porgandi-peedi-toorjuustu määre

  • 200 gr  porgandit
  • 200 gr peeti
  • 200 gr toorjuustu
  • natuke sool ja pipart

Valmistamine

  • Porgand, peet (eelnevalt ahjus küpsetatud ja maitsestatud oliivõli ning kuivatatud basiilikuga) ja toorjuust panna köögikombaini ning mikserada.
  • Lisada vajadusel soola ja pipart.


Männiku Metsatalu pakub võimalust puhkamiseks, seminaride- ja pidude läbiviimiseks. Toitlustame siis, kui külaline seda soovib ja nii kuidas kokku lepime. On kuidagi nii juhtunud, et meie juurde satub päris palju taimetoitlasi aega veetma mõnest päevast kuni nädalani. See on olnud meile suur väljakutse.
Nii on taimetoidu ja täisväärtusliku toidu vastu huvi ka endal kasvanud, mis loob soodsa võimaluse katsetamiseks. Ka reisid annavad ideid ja mõtteid.

Ene Sillamaa, Männiku Metsatalu perenaine