Restoran Vidrik

Restoran Vidrik on kolme koka ühislooming, kus on eriti hinnas kohalik köögivili ja ulukiliha. Hoiame au sees ka vanu toidu maitsestamise ning küpsetamise võtteid nagu näiteks lõkkel ja naturaalses suitsus küpsetamine.

Avatud: a la carte mai - september, muul ajal eelneval broneerimisel


Restoran Vidrik on noore peakoka kulinaarne teekond, kus on eriti hinnas kohalik köögivili ja ulukiliha. Hoiame au sees ka vanu toidu maitsestamise ning küpsetamise võtteid nagu näiteks lõkkel ja naturaalses suitsus küpsetamine. 

Olles Sangastes ei unusta me ka rukkist, mida püüame väärindada ja taldrikule sobitada uudse lähenemise kaudu. 

Soovime pakkuda ehedat ja ausat Eesti päritolu toitu. Meie toit on lihtne, maitsev ja kaasaegselt serveeritud. Mis peamine  - pärit meie endi ümbert meie enda kodumaalt.

Meie juures saab ringi jalutada krahv Bergi suurepärases lossis ja nautida ümbritsevat loodust lisaks heale toidule.

Restoran Vidrik on Eesti Maitsed 2017 restoranijuhi poolt hinnatud kui hea tasemega restoran.

Restoran Vidrik - White Guide 2018 soovitab.

*
*
*
*
*

Asukoht