Eesti Põllumajandusmuuseum

Ehe eesti toit (leib, karask ja muu hea), kokakooli kursused – tule õpi ise tegema meie traditsioonilisi häid toite, et perele ja sõpradele rõõmu valmistada.

Avatud aastaringselt, töötoad ettetellimisel.


Muuseum pakub võimalusi tutvuda toiduraditsioonide ajalooga. 2017 avatud fondihoidla "Avasta ja imesta" annab ülevaate maarahva argielu muutumisest 19.saj. - 21.saj. alguseni.  Keskseks eksponaadiks valguslaud eestlaste ja baltisakslaste toidutraditsioonide muutumisest.

Näitustega on seotud mitmed haridusprogrammid: teraviljad ja leib, linatoodete kasutus enne ja nüüd, kartuli-, muna- ja mee programm.

Lisaks viiakse muuseumis läbi praktilisi õpitube - leiva, karaski ja traditsiooniliste eesti toitude valmistamisest. Kursused toimuvad nii eelneval broneerimisel kui ka väljakuulutatud aegadel.

Gruppidele pakutakse eelneval broneerimisel ka eesti rahvustoitusid.

*
*
*
*
*

Asukoht