Erinevate ubade hautis

Retsepti soovitab: Männiku Metsatalu

KOOSTISAINED

  • 150 g kuivatatud punaseid ube
  • 150 g valgeid ube
  • 100 g põldube
  • 2 väiksemat sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 3 porgandit
  • 4 varsselleri vart
  • 0,5 kapsast
  • 3 loorberilehte
  • 2 l köögiviljapuljongit
  • õli, gheed või kookoserasva praadimiseks
  • musta pipart
  • soola
  • väheke tšillit

Foto: Männiku Metsatalu

  • Ubasid leotada eelnevalt 12 tundi külmas vees.
  • Köögiviljad lõigata väikesteks kuubikuteks.
  • Sibul, küüslauk ja porgand praadida potipõhjas, lisada puljong, kurnatud oad, loorberilehed ja varsseller.
  • Hautada kaane all kuni oad on peaaegu pehmed.
  • Lisada kapsas ja hautada kuni kapsas ja oad on täielikult valminud.
  • Maitsestada soola ja pipraga.