Kolu Kõrts - Meelepärast maalt ja merelt

Retsepti soovitab: Kolu Kõrts

KOOSTISAINED

  • 250 g valget kala, soovitavalt ahvenat
  • 125 g sea ribiliha ehk triibuliha
  • 250 g kartulit
  • 30 g sibulat
  • 60 g porgandit
  • 10 g maitserohelist, tilliõisikuid
  • 5 g soola

Foto: Kolu Kõrts

  • Kala ja liha eelnevalt soolata.
  • Panna kartul ja porgand keema.
  • Kui köögiviljad on poolpehmeks keenud, lisada sibula rõngad ja maitserohline.
  • 5 minutit enne köögivilja valmimist lisada potti keeva köögivilja peale soolakala ja tilliõisikud.
  • Praadida soolaliha lõigud ning serveerida koos köögivilja ja kalaga ühel taldrikul.