Saaremaa Veski soe rukkipala-grillkoha võileib vutimuna, marineeritud sibula ja tar-tar kastmega

Retsepti soovitab: Saaremaa Veski

  • Majonees 80 gr
  • Marineeritud kurk 60 gr
  • Vutimuna 1 tk
  • Punane sibul 35 gr
  • Kohafilee 100 gr
  • Murulauk
  • Sool, suhkur
  • Punaseveiniäädikas
  • või 1 spl
  • Frillis salat
  • Küüslauguidu
  • Valmistamine:
  • Rukkipala 60 gr
  • Punane sibul marineerida punaseveiniäädika, soola ja suhkruga.
  • Kastme jaoks hakkida murulauk ja marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks, maitsestada soola ja suhkruga.
  • Vutimuna keeta 1,5 minutit.
  • Rukkipala praadida võiga. Kohafilee grillida, maitsestada soola ja pipraga.
  • Rukkipala vahele asetada kõik komponendid ja võileib ongi valmis.

Hääd isu!!!!!!