Eesti Toidutee
Retseptid
0
Avalehele
Eesti toidu pakkujad
Minu toidutee
0
Toidupiirkonnad
Mulgimaa - Toidupiirkond 2023
Järvamaa - Toidupiirkond 2022
Põhja-Eesti - Toidupiirkond 2021
Haapsalu ja Läänemaa - Toidupiirkond 2020
Vana-Võromaa - Toidupiirkond 2019
Pärnumaa - Toidupiirkond 2018
Peipsimaa - Toidupiirkond 2017
Hiiumaa - Toidupiirkond 2016
Eripakkumised
Retseptid
Märgised
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
EHE - Ehtne ja Huvitav Eesti
Silverspoon
Ehtne talutoit
Uma Mekk
Põlvamaa Rohelisem märk
Viru Toit
Põhja-Eesti kohalik toit
Saaremaa ehtne toode
Hiiumaa roheline märk
Uudised
Sündmused
Toiduga seotud sündmused 2024 üle-Eesti
Eesti Toidutee messil Tourest 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2023
Eesti Toidutee messil Tourest 2020
Eesti Toidutee
Retseptid
Suupisted
Saaremaa Veski soe rukkipala-grillkoha võileib vutimuna, marineeritud sibula ja tar-tar kastmega
Saaremaa Veski soe rukkipala-grillkoha võileib vutimuna, marineeritud sibula ja tar-tar kastmega
Retsepti soovitab:
Saaremaa Veski
Majonees 80 gr
Marineeritud kurk 60 gr
Vutimuna 1 tk
Punane sibul 35 gr
Kohafilee 100 gr
Murulauk
Sool, suhkur
Punaseveiniäädikas
või 1 spl
Frillis salat
Küüslauguidu
Valmistamine:
Rukkipala 60 gr
Punane sibul marineerida punaseveiniäädika, soola ja suhkruga.
Kastme jaoks hakkida murulauk ja marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks, maitsestada soola ja suhkruga.
Vutimuna keeta 1,5 minutit.
Rukkipala praadida võiga. Kohafilee grillida, maitsestada soola ja pipraga.
Rukkipala vahele asetada kõik komponendid ja võileib ongi valmis.
Hääd isu!!!!!!