Arma Ratsatalu

Memme Tiiu teadmised ja oskused rannaäärsest köögist ning perenaise Mare tänapäevased uuenduslikud võtted loovad naudingut kohalikest maitsetest.

Arma Ratsatalus kasutatakse roogade valmistamisel palju kohalikku toorainet. Et söögist saaks nauding, on ühendatud memme Tiiu teadmised ja oskused rannaäärsest köögist ning perenaise Mare tänapäevased uuenduslikud võtted ja katsetused. Selle tulemusena on valminud aastaaegadele vastavad erimenüüd. Nii saab kevadeti süüa maitsavat nõgesesuppi, suvel nautida värskeid salateid ja suitsukala, sügisel seeneroogasid ja suus sulavaid ahjuõunasid vaniljekastmega. Talvel pakutakse kõike, mida suvel on saanud purki ja pudelisse panna - nii on laual oma marineeritud kurgid ja maitev moos hommikupudru kõrvale.

*
*
*
*
*

Asukoht