Kaarli talu

Teraviljatoodete tootmine - jahud, helbed, leivad, küpsised ja koogid. Leivatoas õpitubade korraldamine.

Avatud: aastaringselt, E-R 08.00-16.00.
Õpitubasid viime läbi eelneval kokkuleppel (ka nädalavahetustel).


Kaarli talu veskis toimub täisterajahude, kruupid ja helveste tootmine nii oma mahepõldudel kasvatatud, kui ka ümbruskonna talunike viljast.

Väikeses pagaritöökojas küpsetame oma talu jahudest juuretisega rukkileiba, karaskit, erinevaid küpsiseid.

Taluekskursioonil saab tutvuda vilja teekonnaga põllult kuivatisse, sealt veskisse, leivatuppa ja lõpuks toidulauale.

Õpitoad
Leivatoas korraldame traditsioonilise rukkileiva küpsetamise õpitubasid.
Õpitoa kestvus 1,5 h.
Õpituppa mahub korraga kuni 12 täiskasvanut või 15 last.
Soovi korral teeme üheskoos ka küpsiseid, putrusid, piparkoogitainast jm. Paneme kokku just teie seltskonnale sobiva programmi.

Kaarli talu kannab Põhja-Eesti Kohaliku Toidu ja Ehtsa Talutoidu märgist.

*
*
*
*
*