Restoran Vidrik

Restoran Vidrik on kolme koka ühislooming, kus on eriti hinnas kohalik köögivili ja ulukiliha. Hoiame au sees ka vanu toidu maitsestamise ning küpsetamise võtteid nagu näiteks lõkkel ja naturaalses suitsus küpsetamine.

Avatud: a la carte mai - september, muul ajal eelneval broneerimisel


Restoran Vidriku lugu sai alguse 2016. aasta kevadel kui kolme kokka inspireeris Sangaste imeline loodus, ütlemata siiras ehedus ja meeliülendav loodusmuusika.

A la carte menüü põhirõhk on pakkuda kvaliteetset ulukiliha ja seejuures mitte ära unustada kalasõpru ning selleks oleme toonud Sangaste Lossi tiiki Siberi tuura, et tooraine oleks ja jääks alati värskeks.

Hoiame au sees esivanemate toidu maitsestamise ning küpsetamise võtteid nagu näiteks lõkkel ja naturaalses suitsus küpsetamist.

*
*
*
*
*

Asukoht