Saaremaa Veski Rukkipala grillkoha ja vutimunaga

Teenust pakub: Saaremaa Veski

Eestlaste lemmikleib Leiburi Rukkipala rändas 2016 suvel mööda Eesti Toiduteed ja tegi tutvust tublide maitsevõluritega. Ehtne rukkileib tänapäevasel kujul sobis imehästi hea kohaliku toiduga.

Meie siin saarel soovitame rukkipala vôileiba ikka kalaga.

„Soe rukkipala-grillkoha võileib vutimuna, marineeritud sibula ja tar-tar kastmega“

  • Rukkipala 60 gr
  • Majonees 80 gr
  • Marineeritud kurk 60 gr
  • Vutimuna 1 tk
  • Punane sibul 35 gr
  • Kohafilee 100 gr
  • Murulauk
  • Sool, suhkur
  • Punaseveiniäädikas
  • või 1 spl
  • Frillis salat
  • Küüslauguidu

Valmistamine:

  • Punane sibul marineerida punaseveiniäädika, soola ja suhkruga.
  • Kastme jaoks hakkida murulauk ja marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks, maitsestada soola ja suhkruga.
  • Vutimuna keeta 1,5 minutit.
  • Rukkipala praadida võiga. Kohafilee grillida, maitsestada soola ja pipraga. Rukkipala vahele asetada kõik komponendid ja võileib ongi valmis.

Hääd isu!!!!!!