GMP Clubhotel & Pühajärve Restoran

Austame oma köögis kohalikke saadusi ja eestimaist toidukultuuri. Nii nagu loodus elab, hingab ja areneb, liigume ka meie loodusega samas rütmis.

Olles ümbritsetud kauni Lõuna-Eesti looduse pärlitega, austame oma köögis kohalikke saadusi ja eestimaist toidukultuuri. Võimaluse korral kasutame alati ümbruskonna heade talunike kasvatatud toorainet.

Nii nagu loodus elab, hingab ja areneb, liigume ka meie loodusega samas rütmis. Tahame olla parimaks sõbraks oma külalistele ning kanda edasi oma toidufilosoofiat heast maitsest ja kaunist puhtusest.

Seetõttu pingutame jätkuvalt uute elamuste pakkumise nimel ning soovime jääda truuks partneriks igale külalisele, keda alati rõõmuga tagasi ootame.

Lisaks a la carte ja grupitoitlustusele pakume peakoka menüüd ja pimeõhtusööke.

Oma arusaamad ilust, maitsest ja loodusest oleme koondanud teie toidulauale.

GMP Pühajärve Restoran on White Guide 2020 restoranijuhi poolt hinnatud Master Level tasemel 9. kohale.

*
*
*
*
*