Jaanihanso siider on esimene ehtsatest eesti õuntest valmistatud päris eesti siider.
Jaanihanso siider on esimene ehtsatest eesti õuntest valmistatud päris eesti siider. Mahl on pressitud kohapeal hilissügisel just sel ajal valmivatest traditsioonilistest kohalikest mahlaõuntest. Enamus õunu on korjatud vanadest Pärnu-, Viljandi- ja Tartumaa õunaaedadest.
Jaanihansos siidrit ei keedeta, ei filtreerita, ei gaseerita. Siider küpseb ja selgineb pudelites samal meetodil nagu parim šampanja. Peenike ja intensiivne mull tekib pudelisse ise, naturaalse käärimise tulemusena. Peale kuudepikkust pudelis küpsemist eemaldatakse sade pudelist pudelikaela külmutamise teel.
Iga Jaanihanso siider on ligi aasta kestva tootmisprotsessi tulemusena valminud käsitöö. Selline peabki siider tegelikult olema!
Eelneval broneerimisel on külla ja degusteerima oodatud 10 - 40 inimest.