Eesti Toidutee
Retseptid
0
Avalehele
Eesti toidu pakkujad
Minu toidutee
0
Toidupiirkonnad
Mulgimaa - Toidupiirkond 2023
Järvamaa - Toidupiirkond 2022
Põhja-Eesti - Toidupiirkond 2021
Haapsalu ja Läänemaa - Toidupiirkond 2020
Vana-Võromaa - Toidupiirkond 2019
Pärnumaa - Toidupiirkond 2018
Peipsimaa - Toidupiirkond 2017
Hiiumaa - Toidupiirkond 2016
Eripakkumised
Retseptid
Märgised
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
EHE - Ehtne ja Huvitav Eesti
Silverspoon
Ehtne talutoit
Uma Mekk
Põlvamaa Rohelisem märk
Viru Toit
Põhja-Eesti kohalik toit
Saaremaa ehtne toode
Hiiumaa roheline märk
Uudised
Sündmused
Toiduga seotud sündmused 2024 üle-Eesti
Eesti Toidutee messil Tourest 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2023
Eesti Toidutee messil Tourest 2020
Eesti Toidutee
Retseptid
Pearoad
Männiku Metsatalu erinevate ubade hautis
Männiku Metsatalu erinevate ubade hautis
Retsepti soovitab:
Männiku Metsatalu
KOOSTISAINED
150 g kuivatatud punaseid ube
150 g valgeid ube
100 g põldube
2 väiksemat sibulat
3 küüslauguküünt
3 porgandit
4 varsselleri vart
0,5 kapsast
3 loorberilehte
2 l köögiviljapuljongit
õli, gheed või kookoserasva praadimiseks
musta pipart
soola
väheke tšillit
Ubasid leotada eelnevalt 12 tundi külmas vees.
Köögiviljad lõigata väikesteks kuubikuteks.
Sibul, küüslauk ja porgand praadida potipõhjas, lisada puljong, kurnatud oad, loorberilehed ja varsseller.
Hautada kaane all kuni oad on peaaegu pehmed.
Lisada kapsas ja hautada kuni kapsas ja oad on täielikult valminud.
Maitsestada soola ja pipraga.