Eesti Maitsed restoranijuht

Tänaseks on ajalooks saanud Eesti 50 parimat restorani. Selle edetabeli on asendanud Eesti Maitsete restoranijuht, mis jagab soovitusi restoranide külastamise kohta. Eesti Maitsed koondab endas kõiki häid toidukohtasid sõltumata pakutava kultuurilisest lähenemisest. Märksõnaks on siin terviku kvaliteet.

Restorane hinnates kasutatakse White Guide metoodikat koos nende restoranijuhiga. Seetõttu on restoranid Eestis jaotatatud tulemuste põhjal kategooriatesse:

  • RAHVUSVAHELISE MEISTRIKLASSI RESTORANID
  • MEISTRIKLASSI RESTORANID
  • KÕRGKLASSI RESTORANID
  • VÄGA HEAD RESTORANID
  • HEAD RESTORANID

Väga head restoranid ja head restoranid on küll hinnatud White Guide metoodika abil, ent neid ei kajastata White Guide poolt. Nende restoranide kajastamise rolli täidab  Eesti Maitsed reisijuht.

Eesti Toiduteelt leiab eesti toidukultuuri hoidmisele ja edendamisele panustavad ning erinevalt tunnustatud restoranid valides White Guide kvaliteedimärgisele lisaks ka  Eesti Maitsed restoranijuhi väga head ja head restoranid.

Allikas: Eesti Maitsed