Ugandi Resto

Roogade valmistamisel kasutame värskeid ja kvaliteetseid ning eelistatult kodumaist toorainet.

Avatud aastaringselt P-N 10-22 / R&L 10-24.


Ugandi Resto – Otepää südames!

Ugandi Resto on maitsvate toitude, meeldiva teeninduse ja stiilse interjööriga vaba aja restoran Otepääl. À la carte paitab Teie maitsemeeli ja täidab kõhtu. Roogade valmistamisel kasutame värskeid ja kvaliteetseid ning eelistatult kodumaist toorainet.

Pearoogade valikus on koha leidnud aus Eestimaine sealiha, kohalik Karilatsi forell ja Liivimaa lihaveis. Lisaks traditsiooniliselt laiale joogivalikule leiab valikust käsitööõllesid, kohalikust viinamarjatalust pärit veini, Otepää metsade kasemahlast valmistatud maheda maitselist viina ning rahvusvaheliste auhindadega pärjatud piirkonna käsitöösiidreid.

Restorani nimi tuleneb ühest jõukamaimast Eesti muinasaja maakonnast Ugandi, mille keskuseks oli Otepää. Interjöör hoiab au sees piirkonna rikkalikku ajalugu ja iseloomustab tänapäeva Otepääd. Ugandi Resto II korrust võib nimetada ka Eesti lipu toaks. Otepää on Eesti sinimustvalge lipu hälliks ning austusega oleme terve korruse pühendanud rahvuslipule.

Lapsed on meie juures alati oodatud. Maitsva kõhutäie saavad nad valida päris enda menüüst ning toitu on võimalik oodata mängunurgas mängides, kus igav neil juba ei hakka. Suveaias saavad pisemad kiikuda, turnida ja mängida liivakastis.

Resto suveaed on Otepääl suurim. Lillerohke terrassi I korrusele mahub 150 ning II korrusele 80 külalist. Suveaed pakub vahetut lähedust Otepää imekauni loodusega ning II korruselt saab nautida imekaunist vaadet nii Otepää keskväljakule kui ka ajaloolisele Otepää Linnamäele ning kirikule.

Ugandi Resto`s on võimalik läbi viia erinevaid sündmusi (sünnipäevad, seminarid, ärilõunad, pulmad jne), alates väiksemate tähtpäevade tähistamisest kuni 140-le inimesega sündmusteni välja. Ugandi Catering pakub väga head toiduelamust, personaalset lähenemist ning professionaalset korraldust. Meie jaoks on oluline, et Teie sündmused muutuksid meeldejäävateks.

*
*
*
*
*