Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Lest & Lammas Resto eesmärgiks on pakkuda külastajatele Hiiu saarele omaseid toite, kasutades tooraineks peamiselt Hiiumaal ja Kassaris kasvavat, toodetavat ja saadaolevat.
Põhja-Eesti kohalik toit
Aru mõisas on tänaseks renoveeritud köök-ait ja korrastatud väike park. Käsitööveinide valmistamine ja Katariina tee kaubamärgi all ürditeede turustamine.
Saaremaa ehtne toode
Eesti vanim väikepruulikoda kutsub maitsma juba veerand sajandit pruulitud ehtsat Saaremaa taluõlut!
Saaremaa ehtne toode
Selleks, et Pöide õllesid maitsta, tuleb tulla Saaremaale, sest pruulid valmivad käsitööna ning need ei pruugi mandrile jõudagi.
Marja- ja puuviljaveinide valmistamise saladused, veinde kaasa ostu võimalus ja marjaistanduse külastused.
Ajaloolises Habaja Viinavabriku hoones toodetakse käsitööveine kohalikest marjadest, puuviljadest ja taimedest.
Jaanihanso siider on esimene ehtsatest eesti õuntest valmistatud päris eesti siider.
Talu tegeleb viinamarja, õuna ja sõstra kasvatamisega ning nendest veini ja siidri valmistamisega. Kohapeal korraldatakse ringkäike talus.
Maitseküllased ning kerged käsitööõlled, mis valmivad legendaarses tsaariaegses tuulikus.
Koch Pruulikoda – Tallinna Südames, Mere Väravas! Saage osa loomisloost!
Kutsume sind avastama, kuidas Otepää kõrgustiku kaunite kuplite vahel teaduse ja tehnoloogia toel kohalikust toorainest maailmaklassi joogid-söögid sünnivad. Degusteeri kohapeal ja osta kaasa. KODAS restos ootavad sind ees parimad kohalikud maitsed ja avaratest akendest avanev vaade lummavatele õunapuuaedadele.
Linnased ja humalad on meie jaoks sama tähtsad kui kunstnikule värvid ja lõuend. Tule maitse tõelist kunsti pudelis!
Käsitööna karge ja allikaselge kaevuveega pruulitud, pastöriseerimata ja filtreerimata ehe- ja maitseküllane õlu ootab degusteerimist!
Ehtne veinielamus väikestele ja suurtele gruppidele Lõuna-Eestis valmistatud veine nautides.
Pihtla Pruulikojas saab Saaremaa koduõlut mekkida, oma nõuga kaasa osta ja tellida tähtpäevaks.
Pöide Pruulikoja taproom, kus pakutakse grilltoite parimast toorainest.
Õllenaut pruulib kohalikust materjalist, omanäolist, erilise maitse ja tugeva iseloomuga käsitööõlut.
Käsitööõlu Metsikust Idast - Metsikus Idas tuleb ühiselt tegutseda.
Raasiku Pruulikojas käärivad/pruulivad kõik joogid vaid naturaalse protsessiga, ehk naturaalselt kääritatud kodune kali ja elavad õlled.
Oleme Saaremaa esimene veinitehas, kes valmistab veini peaaegu kõigest. Korraldame ka õpitubasid, tulge ja avastage!
Siidrimaja tutvustab haruldaste väiketootjate toodangut nii Eestist kui mujalt. Pakutakse siidri degusteerimisi ja koolitusi siidritootmise teemal.
Tankeri Pruulikojas valmib eestimaine ja alati värskendavalt eriline käsitööõlu. Esimesena Eestis pruulitakse siin hapusid õllesorte (sour ale).
Tori Siidritalu on mahetalu, kus puuvilja- ja marjaveini tehtud vanaisade aegadest. Kohapeal saab kuulata hea siidri ja veini valmitamise saladusi ning degusteerida talutoodangut.