Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
Karupesa hotelli restoranis valmivad kohalikust toorainest toidud käsitööna, suure hoole ja armastusega.
Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
Roogade valmistamisel kasutame värsket ja kvaliteetset ning eelistatult kodumaist toorainet.
White Guide 2020 meistritasemega restoran
Austame oma köögis kohalikke saadusi ja eestimaist toidukultuuri. Nii nagu loodus elab, hingab ja areneb, liigume ka meie loodusega samas rütmis.
Otepää ühes vanimas majas saab igaüks ajastukohase muusika, värskelt jahvatatud kohvi ning ahjusoojade saiakeste lõhna taustal reisida tagasi 1930-sse aastatesse.
Ehtne veinielamus väikestele ja suurtele gruppidele Lõuna-Eestis valmistatud veine nautides.
Talu menüü hooaja pakkumistes on esindatud hooajalised köögi- ja aiaviljad, marjad ning jahihooajast sõltuvad erinevad ulukid.
Restoran Vidrik on kolme koka ühislooming, kus on eriti hinnas kohalik köögivili ja ulukiliha. Hoiame au sees ka vanu toidu maitsestamise ning küpsetamise võtteid nagu näiteks lõkkel ja naturaalses suitsus küpsetamine.
Rukkirestoranis pakutakse Sangaste rukkist, kohalikust ja Lõuna-Eesti toorainest valmistatud roogasid suupistetest magustoitudeni.
Perenaine ootab külla Otepää mägede vahele neid, kellele meeldib maamiljöö, looduslik privaatsus ning hea ja lihtne eestimaine toit kohalikust värskest toorainest.