Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
Ajaloolises Habaja Viinavabriku hoones toodetakse käsitööveine kohalikest marjadest, puuviljadest ja taimedest.
Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
MerMer on hea toidu austajatele avatud kodurestoran Juminda poolsaarel.
Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
Elamusresto kaunis Kloogarannas, Lahepere lahe ääres.
Ettevõte kinnitab - Siin on turvaline
Veinivillas õpetatakse nii veini degusteerima kui ka ise veini tegema.
White Guide 2020 kõrgtasemega restoran
Kui lisaks merevaaatele ja rahule ihkab hing ka midagi tõeliselt head ka maitsemeeltele, siis tasub Ruhest kindlasti läbi astuda.
Põhja-Eesti kohalik toit
Leiva küpsetamine kodus, leivategu, juuretis, koduleiva müük
Tervisekohvikus „Mõisaproua Söögituba” saab nautida ehedalt Eestimaist: vanade eestlaste väeroogasid, Laidoneri mõisaproua peeneid pidulaudasid.
Koch Pruulikoda – Tallinna Südames, Mere Väravas! Saage osa loomisloost!
Maiasmokk - Eesti vanim järjepidevalt tänaseni töötav kohvik, mille lugu sai alguse aastal 1864.
Ajaloolise Pakri poolsaare tipus saab maitsta suurepärast toitu ja nautida fantastilist merevaadet 25 m kõrguselt pankrannikult.
Siin on õhk suminast soe, maitsed kodused ja maalähedased, meeled meelad ning magusad.
Vanas kõrtsitoas pakutakse rahvustoite, mis kosutavad nii muuseumikülastaja kui ka eesti toidu huvilise maitsemeeli.
Linnased ja humalad on meie jaoks sama tähtsad kui kunstnikule värvid ja lõuend. Tule maitse tõelist kunsti pudelis!
Lisaks forellile saab siin ka kohapeal valmistatud eesti toitu maitsta.
Paunküla Heaolukeskuses pakutakse külalistele maitsvat ja kodust toitu.
Õllenaut pruulib kohalikust materjalist, omanäolist, erilise maitse ja tugeva iseloomuga käsitööõlut.
Raasiku Pruulikojas käärivad/pruulivad kõik joogid vaid naturaalse protsessiga, ehk naturaalselt kääritatud kodune kali ja elavad õlled.
Traditsioonilisel viisil valmistatud lisaainetevaba maasuitsuliha ning juuretisega rukkileivad.
Hobitalu, mis ajaloolisel talukohal kasvatab ja müüb kevadhooajal köögivilja- ja lilletaimi, valmistab erinevaid vürtsmoose, siirupeid, mahlu ning suupisteid.
Tankeri Pruulikojas valmib eestimaine ja alati värskendavalt eriline käsitööõlu. Esimesena Eestis pruulitakse siin hapusid õllesorte (sour ale).
Uulits pakub traditsioonilist tänavatoitu, väärtustades lihtsaid maitseid ning samas muutes iga burgeri gurmeeburgeriks. Uulitsa sooviks on muuta Eesti tänavatoidu-traditsiooni ja -kultuuri.