White Guide 2020 soovitab
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Grill Lest & Lammas eesmärgiks on pakkuda külastajatele Hiiu saarele omaseid toite, kasutades tooraineks peamiselt Hiiumaal ja Kassaris kasvavat, toodetavat ja saadaolevat.
White Guide 2020 soovitab
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Ungru Resto eesmärk on pakkuda külalistele ägedat soul-food kogemust - see on kombinatsioon väga heast toidust, mõnusast atmosfäärist ning sõbralikult lihtsast teenindusest.
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Kalakohvikus pakutakse kohalikku suitsukala, erinevaid suupisteid ja suppi äsjapüütud kalast.
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Lummava merevaatega sadamas asub avatud köögiga restoran, mille menüü pakub muuhulgas toiduelamust ka kohaliku kalamaitse otsijale.
Väärtustame kodumaist toorainet ja seisame hea selle eest, et klientideni jõudvad tooted oleks kvaliteetsed ning ehedate maitsetega.
Kärdla sissesõidu ääres asuvas kohvik-kalapoest leiab kohalike kalurite püütud värsket ja omasuitsutatud kala, mida saab ka kohapeal nautida.
Siit saab nii piima kui piimast valmistatud juustu. Saab lambavilla ja villast valmistatud lambavillalõnga. Liha saab ka.
Lihtsuses peitub võlu ja just see võlu on ka Pihla talu kohalikust toorainest valminud toitudes.
Kaunil Kassari saarel kasvatab Triinu õunu ja valmistab Triinu õunamahla, mis oli üks esimesi maheõuna mahlasid Eestis.